dr.Csigi Tamás Fogorvos Budapest

hírek, érdekességek

Mi betegíti meg gyermekeinket? Mi betegíti meg gyermekeinket?

Mik a leggyakoribb gyerekbetegségek hazánkban, mi okozza ezeket és mire kellene a szülőknek jobban figyelniük? – Ezeket gyűjtötte most össze a K&H gyógyvarázs a Betegek Világnapja alkalmából.

 részletek
Farsang kicsit másként Farsang kicsit másként

A kisgyermeknek sajátja az utánzás, az azonosulás. Gyakran néhány perc alatt képesek mássá változni, máshogy rendezni játékukat.

 részletek
7+1 tudnivaló az ideális babacipő kiválasztásához 7+1 tudnivaló az ideális babacipő kiválasztásához

Emlékezetes, örömteli pillanat, amikor kúszó-mászó gyermekünk egyszer csak megteszi élete első lépéseit. A határtalan büszkeséggel és boldogsággal együtt azonban jönnek a kérdések, kételyek is, hogy miben kéne tipegnie mostantól.

 részletek
Két kéz és 4 gyerek – Ismerd meg Szuperanyát! Két kéz és 4 gyerek – Ismerd meg Szuperanyát!

Lassan két hete már, hogy ez az édesanya felrobbantotta az internet világát, méghozzá egy videóval. És hogy miért lett ekkora sikere? Kattints a részletekért és nézd meg te is!

 részletek
Mommy mia doboz – meglepetés babának és mamának egyaránt Mommy mia doboz – meglepetés babának és mamának egyaránt

Egy olyan szuper újdonságot szeretnénk bemutatni neked, ami két magyar anyuka (Kata és Dia) nevéhez fűződik. Manapság egyre nagyobb teret hódítanak a beauty meglepetésdobozok, de tavaly végre megjelent egy hazai, babának és mamának egyaránt örömet okozó doboz is.

 részletek
Ezt olvasd el, ha te is alvászavarral küzdesz Ezt olvasd el, ha te is alvászavarral küzdesz

Éjjelente három – négy óránként felébred a kicsi, de te a szemed is alig tudod nyitva tartani? Napközben pedig úgy érzed, hogy szinte már összeesel a fáradtságtól? Ha hasonló a helyzet veled is, akkor mindenképpen olvasd el tippjeinket.

 részletek
Tudj meg mindent az AFP vizsgálatról! Tudj meg mindent az AFP vizsgálatról!

Mit jelent? Mit mutat meg? Hogy zajlik? Mi a jó érték?

 részletek
A házasság az egymás melletti elköteleződés kifejezése A házasság az egymás melletti elköteleződés kifejezése

A házasság a 21. században is az egymás melletti elköteleződés kifejezése, a családalapítás és gyermekvállalás biztonságos háttere - fejtette ki Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Házasság hetének kezdete alkalmából kiadott közleményben.

 részletek
Kismamák visszatérése a munkaerőpiacra Kismamák visszatérése a munkaerőpiacra

Az álláskereső kisgyermekes anyukák munkaerőpiaci kilátásaikat tekintve a nyugdíj előtt állókhoz és a pályakezdőkhöz hasonlóan nehéz helyzetben vannak. Bár törvény védi a várandós édesanyák munkahelyét, mégsem ritka, hogy a gyes vagy gyed ideje alatt megszűnik valakinek a pozíciója, vagy épp nincs foglalkoztatásban, amikor megérkezik a legújabb családtag

 részletek
Havonta öt-hatszázan választják a hallgatói gyedet

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint egyre népszerűbb a 2014-ben bevezetett diplomás gyed, amelyet havonta öt-hatszázan választanak

 részletek
Erdeigyümölcs-tea, gyerektea tesztelés alatt Erdeigyümölcs-tea, gyerektea tesztelés alatt

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 36 koffeinmentes erdeigyümölcs-teát, köztük 6 gyerekteát vizsgált meg, hogy milyen arányban tartalmazzák a névadó gyümölcsöt, aromát és adalékanyagokat. Jobbak-e a gyerekeknek szóló termékek? Meglepő eredmények születtek.

 részletek
Aviva tornával a várandósságért! Aviva tornával a várandósságért!

A kisbaba érkezése a családba a kiteljesedés a szeretet megnyilvánulásának gyümölcse. Aki az első várandósságára készül, az csak ízlelgeti, akinek van már gyermeke és még szeretne, az tudja mit is jelent életet adni.

 részletek
5 tipp, amivel megőrizheted az intimitást a párkapcsolatodban! 5 tipp, amivel megőrizheted az intimitást a párkapcsolatodban!

Az elhidegülés és az intimitás hiánya sajnos nagyon sok párt érint a gyermekvállalás után. Sok esetben a probléma a szülői és egyéb szerepek összeegyeztetésében rejlik. 5 tippünkkel és egy kis energiaráfordítással megőrizhetitek a tüzet és az intimitást a kapcsolatotokban!

 részletek
Tízből már négy baba császárral jön világra Tízből már négy baba császárral jön világra

Világszerte jellemző tendencia, hogy a császármetszések száma évről évre nő, ez részben a műtéti technika és az orvosi ellátás fejlődésével, részben a társadalmi változásokkal magyarázható

 részletek
Egy várandós anyuka bonyodalmai az APF genetikai vizsgálattal Egy várandós anyuka bonyodalmai az APF genetikai vizsgálattal

Várakozások, sorban állás, vérvétel, majd újabb várakozás. Közben reménykedjünk, hogy mindezt a megfelelő ajtó előtt tesszük. Miért ilyen bonyolult ez? Tényleg szükség van ezekre a felesleges körökre?

 részletek
Változnak az otthonteremtési támogatás szabályai Változnak az otthonteremtési támogatás szabályai

a cél az, hogy még többen vehessék igénybe az otthonteremtési támogatást és minden magyar család a lehető legolcsóbban juthasson otthonhoz - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

 részletek
Mikor kezdhetem a hozzátáplálást? Mikor kezdhetem a hozzátáplálást?

A baba elsődleges érdeke az, hogy anyatejjel tápláld. Idővel azonban kiegészíthetjük más élelmiszerekkel, megkezdhetjük a hozzátáplálását. Mikor jön el ez az időszak a gyermekednél?

 részletek
Bővült január elsejétől a gyed extra Bővült január elsejétől a gyed extra

Már a gyerek hat hónapos kora után visszatérhet a szülő a munkába, miközben nem esik el a családtámogatásoktól - mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

 részletek
60ezerre bővítik az új bölcsődei férőhelyek számát 2018-ig Magyarországon 60ezerre bővítik az új bölcsődei férőhelyek számát 2018-ig Magyarországon

Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára jelentette be a várható bővítést. Mint elmondta, az elmúlt években körülbelül 30 milliárd forintból hétezer új férőhelyet hoztak létre, valamint további ötezret újítottak fel, és így csaknem ezer új munkahelyet hoztak létre. Emellett 20-30 százalékkal emelkedett a bölcsődék finanszírozására fordított összeg is.

 részletek
Mozgás hiánya téli időszakban Mozgás hiánya téli időszakban

Egészségmegőrzés céljából, a téli fertőzések elkerülése miatt, vagy csak az ünnepek alatti túlevés kompenzálása végett, de minddenképpen fontos, hogy télen is kimozduljunk a szabadba. Tegyük ezt együtt gyermekünkkel!

 részletek

  3 4 5 6 7 8 9  

hirdetés

fogyshop

intézmények

 ismerd meg őket

hírek

 érdekességek

Terhesség hétről hétre Terhesség hétről hétre

Terhesség hétről hétre, Babaváró sorozat. Az 1 héttől a 40. hétig.


2017. június 11.
 részletek
további hírek

programajánló

erről

 beszélünk

Csuklás

Hozzászólt: Erika1986 2016.12.28. 10:10

ideális családi kutya

Hozzászólt: Vikiri30 2016.06.07. 22:10

Kismamaruha

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Időjárás-front

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Fehérvári bölcsödék

Hozzászólt: huncutka 2015.01.20. 18:06

Tesó

Hozzászólt: Tanmolyda 2014.08.25. 08:08

babaúszás

Hozzászólt: tbrigi87 2014.06.22. 10:10

Gyerekbarát étterem

Hozzászólt: s.maja 2014.05.16. 14:02

további fórumtémék

kövessen minket